Doneer en help ons CETA en TTIP tegen te houden!

TTIP en CETA zijn slecht nieuws voor Nederland. Onze ruimte om democratisch nieuw beleid te maken, wordt kleiner. Grote bedrijven kunnen de staat – en dus alle belastingbetalers – aanklagen voor miljarden euro’s voor een speciale arbitragehoven. Wij worden gedwongen slechtere Amerikaanse en Canadese standaarden en regelgeving over te nemen. Dat mag niet gebeuren.

Wij werken zoveel mogelijk met vrijwilligers. Maar we hebben ook geld nodig om deze campagne te kunnen voeren. Wij doen veel met weinig. Voor 31 euro drukken wij 1000 flyers, voor 150 euro kunnen wij een post op Facebook 100.000 keer laten bekijken, voor 17 euro reist een lobbyist heen en terug naar Den Haag, voor 360 euro blijft onze site een jaar in de lucht.

Steun ons met een maandelijks bedrag dat je zelf kiest. Dan hebben we een langere adem en kunnen we beter vooruit plannen. Je bepaalt zelf het bedrag dat via incasso wordt overgemaakt. Je kunt de incasso elk moment beëindigen, ook via een mailtje of telefoontje aan ons.

Wij hebben de ANBI-status, dus giften aan ons zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

    Ja, ik doe een maandelijkse donatie (via incasso)

LET OP: Omdat het Platform TTIP CETA Referendum geen eigen rechtsvorm heeft, wordt je bijdrage geïnd door Meer Democratie die hiervoor een speciale bankrekening heeft geopend.

Wil je ons wel steunen, maar alleen met een éénmalige donatie, maak dan je bijdrage over op bankrekening NL67RABO0308928911 t.n.v. Meer Democratie o.v.v. “TTIP”.

STEUN ONS

DONEER